Media-Tech

Šifra: MT2200

Kolesarska luč Media-Tech zadnja (MT2200)


Cena: 19,35 €

21,99 €
Prihranek 2,64 € (12,00%)

12 mesecevPoskrbite za vidljivost ponoči in varnost v cestnem prometu z BIKE TAIL LIGHT MT2200 - zadnjo kolesarsko lučjo z inteligentno zavorno lučjo.

Samodejna zavorna luč
Po zaznavanju zaviranja BIKE TAIL LIGHT samodejno preklopi v način STOP light (veliko svetlejša luč), kar poveča pozornost udeležencev v prometu neposredno za kolesarjem.

Najpomembnejše funkcije zadnje kolesarske svetilke BIKE TAIL LIGHT:

Polnjenje prek vrat microUSB - žarnico lahko napolnite na enak način kot pametni telefon ali slušalke Bluetooth. Vgrajena dolgotrajna li-ionska baterija zagotavlja dolgo obdobje pripravljenosti.
Čas polnjenja: približno 2,5 ure.
Vgrajen svetlobni senzor: nočni in dnevni način - svetilka bo način delovanja prilagodila času dneva.
3 vrste utripanja - način osvetlitve lahko prilagodite svojim potrebam. Izbirate lahko med fiksnim in dvema izmeničnima načinoma z različno frekvenco.
Brezžični, induktivni senzor pospeška - zazna gibanje in zaviranje. Ko parkirate kolo, lučka ugasne, ko se odpravite na izlet, pa se prižge.
Preprosta in hitra montaža - svetilko lahko v nekaj trenutkih namestite na sedežni drog. Nobeno orodje ni potrebno, ni potrebe po namestitvi senzorjev ali kablov. To je enostavno!
Vodoodporen in prah IP53 - Svetilka bo vzdržala težke pogoje. Ne skrbite, da vas bo med vožnjo ujel dež. Umazanija med vožnjo po cesti tudi ne bo škodovala.Inteligentna zavorna luč zadnjega kolesa
Brezžični senzor indukcije pospeška
Dnevni in nočni načini osvetlitve s svetlobnim senzorjem
3 vrste utripajočih luči
Montaža na kolesu brez orodja
Vodoodporen IP53
Poganja ga litijeva baterija za ponovno polnjenje
Polnjenje okoli 2,5 ure s 5V 2A
Delo do 8 ur, v pripravljenosti do 3 mesece
Vtičnica za polnjenje Micro USB
Delovni pogoji: temperatura -10C - + 60C, vlažnost <80%
Dimenzije: 75x25x26mm
Teža: 47g